Short Story

Dialogen med muslimer bör vara ärlig

According to Sweden´s foreign minister, Islamist s are Killing people, such as the French priest, because of the pority in the world.
She has the simple answer. Indeed!

DET GODA SAMHÄLLET

mohamed omar

Mohamed Omar

Två jihadister stormade en kyrka i Normandie. De tog flera nunnor som gisslan och halshögg prästen Jacques Hamel vid altaret. En fruktansvärd händelse, dock inte så ovanlig som man kan tro. I den islamiska världen har attackerna mot kyrkor och slakten av kristna pågått länge. Förföljelsen av kristna i islamiska länder har dock fått liten uppmärksamhet i väst. Kanske kan Jacques Hamels död tjäna som en väckarklocka? En som inte har vaknat är Eva Brunne, Svenska kyrkans biskop i Stockholm. I en artikel i Dagens Nyheter den 28 juli, ”Religionsdialogen är viktigare än någonsin”, gör hon ett anmärkningsvärt påstående: ”Ingen enda religion har våld som en lärosats”.

View original post 500 more words

Advertisements
Standard